support: 0511-476698

Back To Top

Het Vergeet-Mij-Nietje is een 2e hands boekenwinkel met als specialiteit oude prentbrief-kaarten. We hebben een vestiging in Feanwalden (Veenwouden) met een totaal opp. van +/- 250 mtr2.

Wij, Jan en Grietje Dantuma zijn de eigenaars en willen u graag ontmoeten.
+/- 20 jaar geleden zijn we hobby-matig begonnen met de verkoop van boeken en aanzichtkaarten. Eerst uit ons woonhuis te Driesum. Hier hadden we een kamer ingericht en later kwam daar de hal en de opkamer bij. Uiteindelijk, toen zelfs de keuken en boven vol stond met boeken en prentbriefkaarten, zijn we verhuisd naar Veenwouden. Daar hadden we weer veel ruimte en werd de verkoop steeds beter.
In 2000 hebben we de stap gezet om ons volledig op de winkel te richten en werd de baas vaarwel gezegd. Hobbymatig was dus nu beroeps geworden!!

 

In 2004 hebben we een vestiging in Akkrum opgezet. Mei 2011 hebben we het pand in Akkrum weer verkocht en besteden we nu alle tijd in Feanwalden.  Nu in 2016 gaan wij ons steeds meer toeleggen op de verkoop van 2e hands ansichtkaarten.  Onze website (en antiqbook en boekwinkeltjes) gaan we steeds meer bevoorraden met ons winkelaanbod.  Uiteraard blijven we de meest gangbare boeken nog in de winkel verkopen en bent u nog steeds van harte welkom in de winkel. De boeken welke op de site staan slaan wij op op zolder en zijn dus niet direct meer te bekijken.
U kunt dus het beste vooraf op de site kijken of er wat van uw gading bij zit en dit vooraf aan ons doorgeven, zodat de boek(en) klaar liggen als u langs komt.     Uiteraard is kopen niet verplicht!!

Meer toeleggen op de in- en verkoop van Prentbriefkaarten waar merk je dat zo aan?
Als u een bezoek aan de winkel brengt vindt u daar een 100 meter aan Ansichtkaarten. Gesorteerd in ruim 375 thema's. Zowel oud (voor de verzamelaar) als nieuwe, om dus nog te versturen.
Dit aantal meters zal in de komende maanden nog vermeerderd worden!!

Helaas hebben we nog geen ansichtkaarten op onze site te staan, maar u bent altijd welkom in de winkel en/of op de verzamelbeurzen in Nederland, België, Frankrijk of Engeland!
Kijk onder "Markten en Beurzen' waar u ons kunt ontmoeten.

Jan  & Grietje  Dantuma 

sample-banner sample-banner TERUGSTUREN & RUILEN

Indien u niet tevreden bent met het toegestuurde boek(en), kaarten oid dan horen wij dat graag. In overleg handelen wij elke zaak apart af.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Onze klantenservice werkt met veel passie aan deze webshop en dat merk je aan de service. Als je contact met ons opneemt, kun je zelf ervaren hoe enthousiast wij zijn!

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Alle verzendingen kosten geld, dat weet iedereen. De prijzen van de producten zijn de echte prijzen, dus we rekenen wel verzendkosten. Maar boven € 75,- betalen wij deze kosten.

sample-banner sample-banner cadeaubonnen

Vraag ons naar de mogelijkheden om een cadeaubon aan iemand te versturen. Wie van iemand houdt, geeft een leuk cadeautje!